صفحه پلکسی برای کیک و قنادی
صفحه پلکسی برای کیک دو کاربرد بسیار مهم دارد.
- صفحه زیر کیک برای نمای زیبا
- صاف کردن خامه دور و روی کیک.
ما برای شما در هر ابعاد و اندازه ای ، ورق پلکسی را برش می زنیم تا مناسب برای کیک سازی باشد.
تماس > سفارش ابعاد و تعداد > محصول در دستان شما!
پلکسی یا همان پلکسی گلاس که در ساخت کیک استفاده میشود، یک نوع متریال شفاف می باشد که در مقابل عوامل جوی مانند گرما و سرما و همچنین پرتو نور خورشید مقاومت بالایی دارد.
تعداد زیادی از کسانی که در صنعت دیزاین کیک مشغول هستند و ظاهر کار برای آنها مهم است از این محصول استفاده می کنند. با استفاده از صفحه پلکسی می توان دور کیک را به طور کامل صاف و یکنواخت درست کرده و آن را به شکل یک استوانه منظم درآورد.
پلکسی گلاس در قنادی چه کاربردی دارد؟
در حال حاضر به دلیل اینکه ویروس کرونا شیوع زیادی پیدا کرده است بسیاری از مردم برای تهیه وسایل مصرفی خود اقدام می کنند.
از آنجایی که پخت کیک و قنادی در همه مناسبت ها و مراسم ها مورد استفاده قرار می گیرد یکی از کسب و کارهای پرطرفدار است.
همانطور که می دانید زمانی کیک خانگی دلپذیر است که به اندازه کیک های بیرون پز زیبا و خوش طعم درست شود. برای انجام این کار لازم است که یک سری ابزار و وسایل را تهیه نمایید.
در ادامه برای مطلع شدن از این ابزار و کابرد پلکسی در قنادی مطالب جامع و مفیدی را ارائه می دهیم.
وسایل مورد نیاز برای تزئین کیک شامل موارد زیر می شود:
قیف :
برخی از افراد دوست ندارند از خامه قنادی آماده استفاده کنند. با خامه صبحانه و همزن می توانید خامه قنادی را درست کرده و آن را تا زمان سفت شدن در داخل یخچال بگذارید. قیف یکی از وسایلی است که باید خامه مورد نظر خود را در داخل آن ریخته و سپس به وسیله ماسوره آن اشکال گوناگونی بر روی آن اعمال کنید.
ماسوره:
از دیگر ابزار مورد نیاز برای تزئین کیک می توان به ماسوره اشاره کرد. این وسیله همان شی موجود بر روی سر قیف می باشد که گاهی اوقات جنس پلاستیکی و یا آهنی دارد. همچنین دارای اشکال و تنوع مختلفی است و به شکل قلب، گل و غیره موجود بوده و شما قادر به درست کردن شکل ها و طرح های گوناگونی هستید.
صفحه گردان کیک:
از جمله وسایلی می باشد که بسیاری از افراد حرفه ای فعال در شغل کیک پزی و قنادی ها مورد استفاده قرار می دهند. اگر به درست کردن کیک در منزل علاقه دارید به شما پیشنهاد می کنیم که حتما از این وسیله استفاده کنید. صفحه گردان جنس های مختلفی از قبیل چوبی، شیشه ای، آهنی، استیل و غیره دارد.
این وسیله با قرار گرفتن بر روی پایه به شما این امکان را می دهد تا تزئین کیک را بر روی صفحه گرد و گردان آن انجام دهید. سپس متوجه خواهید شد که کارتان برای صاف کردن و خامه کشی کیک تا چه اندازه راحت تر می شود.
کاغذ کیک:
با استفاده از این وسیله می توانید از لیز خوردن کیک خود جلوگیری کرده و هنگام درست کردن آن تسلط بیشتری داشته باشید. فراموش نکنید که پیش از تهیه و تزئین کیک حتما باید از کاغذ کیک و مقوا استفاده شود. در غیراین صورت محصول نهایی مطابق میل شما و اعضای خانواده و یا مشتریان شما نخواهد بود.
ورق پلکسی گلاس:
صاف کردن دور و اطراف کیک درست شده با خامه و منظم و تمیز درآمدن نتیجه کار از کاربردهای اصلی و مهم ورق پلکسی می باشد.
علاوه براین درست کردن کیک به صورت های مساوی با استفاده از این ورق امکان پذیر خواهد بود. برای کوچک نمودن اندازه کیک و غیره نیز می توانید ورق پلکسی را به کار ببرید.
امروزه استفاده از ورق و یا صفحه پلکسی برای کیک و قنادی رواج زیادی پیدا کرده است و بیشتر قنادی ها در سراسر جهان این شیوه را به کار می گیرند.
نحوه استفاده از صفحه پلکسی برای کیک چگونه است؟
قبل از مورد استفاده قرار دادن صفحه پلکسی برای کیک خوب است بدانید که برابر بودن قطر صفحه پلکسی با قطر کیک ضروری است. ورق پلکسی توسط برش لیزری پلکسی به اندازه مدنظر شما تبدیل می شود.
ما هر ابعاد و اندازه ای نیاز داشته باشید ، برای شما برش می زنیم.
اولین کاری که باید انجام دهید:
این است که مقداری خامه یا باترکریم را بر روی گردون بریزید.
همچنین می توانید یک دستمال بر روی آن قرار دهید تا از جا به جا شدن پلکسی در حین کار جلوگیری شود.
بعد اولین پلکسی را بر روی گردون گذاشته و ریختن مقدار کمی خامه یا باترکریم روی صفحه پلکسی را آغاز کنید.
سپس باید کیک را روی پلکسی بگذارید.
در مرحله دوم:
باید خامه یا باترکریم بر روی سطح کیک ریخته شود و کمی آن را صاف و یکدست کنید. سپس برای قرار دادن دومین پلکسی بر روی کیک با دقت بسیار بالا و به طور دقیق اقدام نمایید.
توجه داشته باشید که حتما با پلکسی قسمت زیر کیک به طور کامل یکسان باشد. اکنون قادر هستید با آسودگی خاطر بابت خامه کشی شدن کیک شما به شکل منظم و یکنواخت به ادامه کارتان بپردازید.
در آخرین مرحله:
پس از اینکه خامه کشی دور کیک به اتمام رسید باید صفحه روی کیک با دقت با استفاده از پالت خامه کشی جدا شود.
بعد خامه سطح کیک را بار دیگر به وسیله پالت صاف کرده و در آخر با استفاده از لیفتر کیک، کیک را بردارید و روی سطح مورد نظر بگذارید.
استفاده از صفحه پلکسی برای کیک چه مزیت هایی دارد؟
ممکن است برای شما این سوال پیش آید که چرا باید از صفحه پلکسی برای کیک استفاده کنیم؟ مناسب بودن این محصول برای تهیه کیک و قنادی دلایل مختلفی دارد که عبارتند از:
ساختار ورق پلکسی به گونه ای می باشد که خرد نشده و هرگز شاهد وارد شدن ذرات آن در درون کیک نخواهید بود.
از آنجایی که پلکسی یک محصول کاملا بهداشتی مباشد به همین جهت هیچ گونه تاثیر شیمیایی بر روی کیک نمی گذارد.
پلکسی وزن بسیار سبکی دارد و به راحتی و آسانی می توان با آن کار کرد.
هنگامی که می خواهید کیک را از پلکسی جدا کنید با مشکل مواجه نمی شوید.
پلکسی یک محصول با کیفیت و مرغوب می باشد که با قیمت مناسب به فروش می رسد. از این رو می توان آن را برای درست کردن کیک های گوناگون با قطرهای متنوع بدون صرف هزینه های زیاد به کار برد. علاوه بر این، قیمت صفحه پلکسی برای کیک و خامه کشی با پلکسی بسیار مناسب است.